OM AKNEAKUTEN.SE

OM AKNEAKUTEN.SE 2017-09-10T13:23:02+00:00

EGENTLIGEN BARA EN SAK SOM ÄR VIKTIG – ATT PROGRAMMET FUNKAR!

Akneakuten har grundats av en person som själv hade besvär med akne.

Min story börjar precis som för många andra. Jag började få finnar i mina unga tonår som tyvärr blev värre och värre med tiden. Jag gick till hudläkare och fick antibiotika som gav förbättring ett tag men sedan kom finnarna tillbaka och då hade antibiotikan skapat problem med magen och tarmarna. Jag fick Roaccutan utskrivet och det hjälpte men biverkningarna var hemska och effekterna av dessa höll i sig många många år även om de klingade av med tiden. Aknen kom dessutom tillbaka. Jag testade flera krämer och gick till hudterapeuter men inget gjorde att jag blev av med finnarna. Det blev givetvis tillfälligt bättre men jag ville slippa besvär med finnar helt och hållet. Tillslut bestämde jag mig för att lära mig allt, om hur akne uppstår, hur biokemin bakom verkligen fungerar. Jag ägnade många timmar åt att läsa, göra research; jag kontaktade experter och lyssnade på föreläsningar. Jag drog inte ner på tempot förrän jag kände att jag hade lärt mig allt som går att lära för att bli av med finnar och akne. Med tiden förstod jag att akne faktiskt till största del är ett livsstilsproblem med det var inte förrän efter många år som jag satte samman själva programmet. Än i dig gör jag research och följer forskningen för att se om jag kan uppdatera programmet trots att jag inte behöver för egen del så att säga. Först sålde jag programmet som ett 115-sidors kompendium men kände att det var för mycket arbete helt enkelt. Då valde jag istället att göra en internetlösning där man kunde logga in och få samma information som i kompendiet fast digitalt. Det var lättare för mig och så kunde dem som köpte programmet läsa det var som helst och när som helst utan att behöva ett stort och tjockt kompendium.

 

Tjänar jag massa pengar?

Akneprogrammet kostar 149 kr. Nästan 30 kr försvinner bort i moms och avgifterna till paypal är drygt 8 kr. Då har jag cirka 110 kr kvar. För att de ska bli lön dras cirka 35 kr bort i sociala/egenavgifter och därefter kommunalskatt om cirka 30 %. Vad som blir kvar är cirka 50 kr. Därefter ska webhotellet ha betalt. Som du säkerligen förstår är det här inte något som det går att leva på eller tjäna några pengar på och jag har ett annat arbete (inom hälsa och fitness). Om jag räknar tiden som jag har lagt ner på att hitta all information och skriva programmet har jag gått back.

PS. Akneprogrammet kostar som ungefär lika mycket som några stora kaffe latte och en fralla. (som dessutom varken är nyttigt eller något som kommer att förbättra din akne).

 

Varför gör jag det här?

Jag vill att så många som möjligt ska slippa gå igenom det jag gick igenom som tonåring och ung vuxen eftersom akne dessvärre är ett större handikapp än man kan tro. Dessutom vore det tråkigt om alla tusentals timmars research inte kom till nytta för någon. Om jag ska vara ärlig är det faktiskt också en kick att få så många uppskattande mail från personer som haft riktigt jobbiga besvär med akne och finnar och som provat allt möjligt innan men men som följt programmet och blivit bra och fått ’perfekt hy’.

 

Det viktiga: fungerar programmet?

För de absolut flesta fungerar programmet riktigt bra. Många som har följt det har verkligen blivit av med enträgen och svår akne. Varför fungerar det? Jo därför att finnar och akne har men biokemi och hormonobalanser att göra och förstår man hur detta hänger samman finns det mycket man kan göra mot akne. Citaten på hemsidan är verkligen helt äkta. Om jag ska vara ärlig har jag dock haft två killar av totalt några hundra personer som skrivit och berättat att de endast såg liten förbättring men jag vet inte hur strikt de här två killarna följde programmet. Jag har däremot haft flera underbara solskenshistorier som är lite som min egen där man testat allt och tillslut givit upp och tänkt ”jaha, jag är en person som har dålig hy helt enkelt”. Det är en fantastisk känsla när man hör av dessa och de faktiskt har fått bra hy igen.

Visst jag ska vara ärlig och säga att det inte är quick fix som gör att man blir av med sin akne på några veckor även många märker en tydlig förbättring efter cirka 3-4 veckor. Man får helt enkelt räkna med 4-6 månaders strikt leverne (speciellt vid svår akne) och under den tiden behöver man göra livsstilsförändringar men resultatet brukar vara värt det och man behöver inte följa programmet för alltid. De flesta som kommer till oss har helt enkelt testat det mesta och då brukar man vara beredd att offra ganska mycket och det är ju inte helt fel att få ett hälsosammare liv rent generellt på köpet. Programmet är inte till för personer som får en finne då och då, alltså inte till för personer som kan äta vad som helst (programmet handlar i och för sig inte bara om kost) och ändå bara få någon enstaka finne vid något enstaka tillfälle. Programmet riktar sig till personer som har mycket finnar och som störs i sitt dagliga liv av sina finnar och som tänker på dem varje dag, dvs personer som är i den situation som jag själv var och som inte vill få ärr.

Jag säger inte att jag har den enda lösningen för akne men jag har hittills inte funnit ett program, bok eller system som är med omfattande och som går på djupet i problemet och jag har verkligen dammsugit både svenska och amerikanska marknaden. Jag skulle säga att för 98 % är det en ganska bullet proof behandling av akne som fungerar förutsatt att man följer programmet strikt. Jag tycker inte att man ska ge upp sina ansiktsbehandlingar eller bra hudvård om man tycker att det fungerar. Programmet ska istället ses ett basen i din aknebehandling när dessa inte räcker ända fram eller när man märker att man inte riktigt blir av med sin akne.

Varmt lycka till oavsett hur du väjer att gå vidare med din aknebehandling!

Har du några frågor, tveka inte att maila mig på info@akneakuten.se

 


 

KÖP AKNEPROGRAMMET IDAG FÖR ENDAST 149 KR!